Velkommen til hospitering

Vi ønsker elever i 10. klasse hjertelig velkommen til hospitering hos oss i perioden 14. - 25. november (uke 46 og 47). Disse to ukene blir det mye spennende aktivitet ved Romsdal vgs.

Vi gleder oss til å få besøk og til la dere bli bedre kjent med Romsdal vgs og de utdanningsprogram vi har å tilby. I løpet av dagene hos oss vil dere få bedre innsikt i hva de enkelte programområdene innebærer, og et lite innblikk i livet ved skolen vår.

Ungdomsskoleelevene møter i kantina ved hovedinngangen kl. 08.30. Her blir de møtt av rektor og hentet av avdelingsleder eller en av avdelingenes lærere. I lunsjpausen klokka 11.40 spanderer vi litt mat og drikke til alle som hospiterer hos oss.

Viktig informasjon
Skal du hospitere ved Idrettsfag (ID)? Husk å ta med treningstøy.
Skal du hospitere ved Teknologi og industrifag (TI) eller Bygg- og anleggsteknikk (BA)? Arbeidstøy og verneutstyr får du låne på verkstedene.

Program for hospiteringsdagene, med mye nyttig informasjon finner du nedenfor i denne artikkelen.

Velkommen!