Velkommen til skolestart 22. august 2022

Mandag 22. august ønsker vi velkommen til skolestart ved Romsdal vgs. Her finner du informasjon om oppmøtetidspunkt

Elevene som skal gå ved hovedskolen i Langmyrvegen 83, møter i kantina (bruk hovedinngangen) til følgende tider:

• Klokka 0820 Vg1 Bygg- og anleggsteknikk, Elektro og datateknologi, IT og medieproduksjon og Helse og oppvekstfag
  • Klokka 0900 Vg1 Idrettsfag, Salg, service og reiseliv, Teknologi og industrifag og Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign
  • Klokka 0945 Vg2 Tømrer, Anleggsteknikk, Betong og mur, Automatisering, Datateknologi og elektronikk, Elenergi og ekom, Informasjonsteknologi, Helsearbeiderfag og Barne- og ungdomsarbeiderfag
  • Klokka 1030 Vg2 Idrettsfag, Frisør og blomsterdekoratør, Salg og reiseliv, Industriteknologi, Kjøretøy og Transport og logistikk
  • Klokka 1115 Vg2 ES/TS og Vg3 Idrettsfag, Vg3 Påbygging til generell studiekompetanse og Vg3 Automatiseringsfaget

I Langmyrvegen blir det høgtidelig åpning av skoleåret. Vi ber elevene om å møte til rett tid, gjerne noen minutter før oppsatt tidspunkt. Kommer du tidligere, må du vente utenfor hovedinngangen slik at du ikke forstyrrer de som er i gang med oppmøte. Etter at åpningsseremonien er ferdig (varer ca 30 minutt) går elevene sammen med klassen og kontaktlærer til klasserommet. Der vil dere vil bli litt bedre kjent med de andre elevene og klassen dere skal gå i.

Elevene ved Alternativ opplæring (AO) møter klokka 0820 i egen avdeling

Elevene ved avdeling Fannefjord har også oppstart 22. august, og møter til vanlig tid i skolens lokaler i Julsundvegen 49

Gruer du deg veldig til å starte på en ny og ukjent skole?
Ta gjerne en prat med vår miljøveileder Kjetil Kirkevåg. Du/ dere når Kjetil på tlf. nr 900 66 159. Vi har miljøveiledere i alle avdelinger, og Kjetil vil kunne sette deg i kontakt med miljøarbeideren i avdelinga der du skal gå. Det blir litt tryggere når du vet at noen tar imot deg når du kommer på skolen mandag 22. august.

Skal du benytte skjema på våre nettsider? Øvrige funksjoner på siden påvirkes ikke dersom du lar være å samtykke, men vil kunne gi mindre funksjonalitet ved utfylling og lagring av skjema. Informasjonen blir slettet fra nettleseren etter 90 dager.