Vi er i gang med blomsterdekoratør!

Høsten 2021 startet vi nytt tilbud Vg2 Blomsterdekoratør ved programområdet Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign ved Romsdal vgs. Elevene har alt markert seg i skolemiljøet, og i dag var lærer Wenche Eidhamar innom og kjøpte en flott blomsterbukett til helga.

Skriv ut

Vi har observert at det står flotte dekorasjoner med blomster til salgs i gangen mellom K-blokka og hovedbygget ved Romsdal vgs enkelte torsdager etter skolestart. En liten sjekk i dag viser at det er elevene ved Vg2 blomsterdekoratør som selger arbeidsoppgavene sine på denne måten.

Flotte dekorasjoner til en rimelig pris - men her gjelder «først til mølla». I tillegg er det mulig å bestille blomster på forhånd, dekorasjoner og buketter. Dette er elevarbeider, og man kan dermed ikke forvente at det er mulig å levere blomster hver uke og dekorasjonen vil bære preg av det gjeldende læreplanmålet (komposisjon, form og farge).

Wenche var fornøyd med blomsterbuketten hun hadde bestilt fra elevene ved Vg2 Blomsterdekoratør. På bildet ovenfor ser du Wenche (som er lærer ved Salg, service or reiseliv) sammen med Ragnhild (lærer ved Blomsterdekoratør) og elevene  Lillian og Fredrikke (som viser arbeidsoppgavene de har jobber med i dag).

På bildene nedenfor ser du Lillian og Fredrikke som er innom administrasjonen med en dekorasjon som skal pynte opp kontorlokalet.

Lillian og Fredrikke med oppsatsen

Kontakt