Byggeoppdrag

Klassene ved bygg- og anleggsteknikk kan ta på seg eksterne byggeoppdrag. For at elevene våre skal få en allsidig og praksisnær opplæring, ønsker vi at de får delta på mindre, reelle byggeprosjekter.

Har du behov for å få gjennomført et mindre byggeoppdrag, kan vi være behjelpelig med dette. Vi kan for eksempel bygge opp et naust, en liten garasje, ei redskapsbod m.m. Våre lærere er godt kvalifisert til å påta seg slike oppdrag.

Vi vil sammen med våre elever kunne delta på ulike prosjekter fra slutten februar og fram til elevene skal ha eksamen i mai/juni.

Ønsker du å benytte deg av tilbudet vårt, kan du søke skolen lenger ned på siden.

Avtale om leveransens omfang (materialer, utstyr, bruk av verktøy, transport osv.) og kostander inngås ved kontraktsskriving i tråd med fylkeskommunale retningslinjer.

Bestill eksternt byggeoppdrag her